Reimagining marginalized foods : global processes, local places / edited by Elizabeth Finnis.
Tipo de material: TextoEditor: Tucson : The University of Arizona Press, c2012Descripción: vi, 175 páginas : ill ; 24 cmTipo de contenido:- texto
- no mediado
- volumen
- 0816502366
- 9780816502363
- 394.12 R363 2012
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Reserva Libro | Biblioteca Central | Reserva Colección General | 394.12 R363 2012 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | GEN | 33409002850562 |
Incluye bibliografía.
_ Loving people, hating what they eat: marginal foods and social boundaries / Richard Wilk -- Highland haute cuisine : the transformation of alpaca meat / Lisa Markowitz -- Redefining the cultural meanings of Sinonggi during the Indonesian Decentralization Era / Wini P. Utari -- When the marginal becomes the exotic : the politics of culinary tourism in indigenous communities in rural Mexico / Lois Stanford -- Discovering pom´s potential / Karin Vaneker -- Redefining and re-presenting minor millets in South India / Elizabeth Finnis -- Developing cheese at the foot of the Alps / Cristina Grasseni -- Conclusions: culture, tradition, and political economy / John Brett.
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