000 01451cam^a2200397^a^4500
001 UDM01000106420
003 UDM
005 20200204171621.0
008 060403s1993^^^^caua^^^^^b^^^^001^0^eng^^
020 _a0126399905
040 _aDLC
_cDLC
_dAGL
_dUKM
_dOCLCQ
_dBAKER
_dUN@
082 0 4 _a631.56
_bP857 1993
245 1 0 _aPostharvest handling :
_ba systems approach /
_cedited by Robert L. Shewfelt, Stanley E. Prussia.
264 3 1 _aSan Diego :
_bAcademic Press,
_c1993.
300 _axvi, 358 páginas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aFood science and technology ;
504 _aIncluye bibliografía.
650 1 4 _9325606
_aFrutas.
_xManipulación.
650 1 4 _9325609
_aFrutas.
_xTecnología poscosecha.
650 1 4 _9325610
_aFrutas.
_zEstados Unidos
_xMercadeo.
650 1 4 _9328023
_aHortalizas.
_xManipulación.
650 1 4 _9328026
_aHortalizas.
_xTecnología poscosecha.
650 1 4 _9328027
_aHortalizas.
_zEstados Unidos
_xMercadeo.
700 1 _9263302
_aPrussia, Stanley Eugene.
_eautor
700 1 _9278611
_aShewfelt, Robert L.
_eautor
856 _a_
_yTabla de contenido
_uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/els032/92023495.html
942 _2ddc
_cGEN
991 _aBC
991 _aC0
_bUN@
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1021
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150424
_lUDM01
_h0455
999 _c95184
_d95184