000 01242cam^a22003974a^4500
001 UDM01000103071
003 UDM
005 20210601091624.0
008 050805s2003^^^^enka^^^^^b^^^^00110^eng^^
020 _a0198504594
040 _aUKM
_cUKM
_dDLC
_dNTE
_dUMC
_dGZM
_dNLM
_dAGL
_dOCL
_dBAKER
_dUN@
082 0 4 _a641.302
_bV367o 2003
100 1 _9143518
_aVaughan, John Griffith,
_eautor
245 1 4 _aThe Oxford book of health foods /
_cJ.G. Vaughan and P.A. Judd.
246 2 _aHealth foods
264 3 1 _aOxford ;
_aNew York :
_bOxford University Press,
_cc2003.
300 _axxxiii, 188 páginas :
_bilustraciones a color
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIncluye bibliografía (p. 173-174).
650 1 4 _9100268
_aAlimentos naturales (Cocina).
650 1 4 _9143519
_aSuplementos dietéticos.
700 1 _9143520
_aJudd, Patricia Ann,
_d1947- .
_eautor
942 _2ddc
_cGEN
991 _aC0
_bUN@
991 _aCC
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1021
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150424
_lUDM01
_h0746
999 _c91986
_d91986
900 _aADM
900 _aECO
900 _aCC
900 _aCB
900 _aNUT