000 01282cam^a22003734a^4500
001 UDM01000100366
003 UDM
005 20210601091403.0
008 050504s2003^^^^flua^^^^^b^^^^00110^eng^^
020 _a1587161052
040 _aDLC
_cDLC
_dNLM
_dUN@
082 0 4 _a664
_bC517c 2003
245 1 0 _aChemical and functional properties of food lipids /
_cedited by Zdzisaw E. Sikorski, Anna Koakowska.
264 3 1 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC Press,
_cc2003.
300 _a388 páginas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aChemical and functional properties of food components series
504 _aIncluye bibliografía.
650 1 4 _99415
_aAlimentos
_xAnálisis.
650 1 4 _984127
_aAlimentos
_xIndustria y comercio.
650 1 4 _96352
_aLípidos.
700 1 _9139187
_aKoakowska, Anna,
_d1938- .
_eautor
700 1 _9139186
_aSikorski, Zdzisaw E.
_eautor
856 _a_
_yTabla de contenido:
_uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/fy034/2002023349.html
942 _2ddc
_cGEN
991 _aC0
_bUN@
991 _aCC
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1020
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150424
_lUDM01
_h0755
999 _c89343
_d89343
900 _aNUT