000 01213cam^a22003494a^4500
001 UDM01000087078
003 UDM
005 20200204153206.0
008 030718s2002^^^^nyua^^^^^bf^^^00110^eng^^
020 _a0471385964
040 _aDLC
_cDLC
_dNLM
_dUKM
_dAGL
_dOCLCQ
_dUN@
082 0 4 _a637.01579
_bD134 2002
245 1 0 _aDairy microbiology handbook /
_cedited by Richard K. Robinson.
250 _a3rd ed.
264 3 1 _aNew York :
_bWiley-Interscience,
_cc2002.
300 _axiv, 765 páginas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
500 _a´The microbiology of milk and milk products´--Cubierta.
504 _aIncluye bibliografía.
650 1 4 _9120337
_aMicrobiología de productos lácteos
_xManuales.
650 1 4 _9120338
_aProductos lácteos
_xNormas.
700 1 _9120339
_aRobinson, Richard Kenneth.
_eautor
856 _a_
_yTabla de contenido:
_uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/wiley023/2002281729.html
942 _2ddc
_cGEN
991 _aCB
991 _aX0
_bUN@
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1018
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150317
_lUDM01
_h2046
999 _c76682
_d76682