000 00937cam^a2200277^a^4500
001 UDM01000059704
003 UDM
005 20210525183841.0
008 000202s1997^^^^nyua^^^^^^^^^^00110^eng^^
020 _a0471136980
040 _aDLC
_cDLC
_dUKM
_dUN@
082 0 4 _a647.950682
_bK19r 1997
100 1 _980645
_aKatz, Jeff B,
_eautor
245 1 0 _aRestaurant planning, design, and construction :
_ba survival manual for owners, operators, and developers /
_cJeff B. Katz.
264 3 1 _aNew York :
_bJohn Wiley,
_cc1997.
300 _aix, 247 páginas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
650 1 4 _922474
_aRestaurantes, cafeterías, etc.
_xDiseño y construcción.
942 _2ddc
_cGEN
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1014
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150424
_lUDM01
_h0733
999 _c50843
_d50843
900 _aADM