000 00812cam^a22002657a^4500
001 UDM01000044617
003 UDM
005 20210601085026.0
008 971024s1990^^^^nyu^^^^^r^^^^^00010^eng^d
020 _a0442003536
082 0 4 _a664.752
_bS798f 1990
100 1 _984305
_aStauffer, Clyde E,
_eautor
245 1 0 _aFunctional additives for bakery foods /
_cClyde E. Stauffer.
264 3 1 _aNew York, NY. :
_bAn Avi Book,
_c1990.
300 _aviii, 279 páginas :
_btablas.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
650 1 4 _913985
_aAditivos para alimentos.
650 1 4 _930087
_aHornería.
942 _2ddc
_cGEN
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1012
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150317
_lUDM01
_h2319
999 _c37934
_d37934
900 _aNUT