000 01128cam^a2200325^i^4500
001 UDM01000040817
003 UDM
005 20210531224740.0
008 750723s1974^^^^nyuaf^^^rb^^^i00010^eng^d
082 0 4 _a614.51
_bR161g 1974
100 1 _957722
_aRajagopalan, S,
_eautor
245 1 0 _aGuide to simple sanitary measures for the control of enteric diseases /
_cby S. Rajagopalan, with a section on food sanitation by M. A. Shiffman.
264 3 1 _aAlbany, NY. :
_bWHO,
_c1974.
300 _a103 páginas, [2] hojas de láminas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIncluye bibliografía.
650 1 4 _98439
_aControl de alimentos.
650 1 4 _957723
_aEnfermedades intestinales
_xPrevención.
650 1 4 _917144
_aEnfermedades transmisibles
_xPrevención.
650 1 4 _910310
_aSaneamiento.
700 1 _957724
_aShiffman, M. A.,
_eautor
942 _2ddc
_cGEN
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1010
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150317
_lUDM01
_h2151
999 _c35156
_d35156
900 _aOD
900 _aCC
900 _aEME