000 01153cam^a2200349^a^4500
001 UDM01000038588
003 UDM
005 20210601084817.0
008 831102s1983^^^^enka^^^^rb^^^^00110^eng^d
020 _a0125896700
082 0 4 _a641.301576
_bR642f 1983
245 1 0 _aFood microbiology :
_badvances and prospects /
_cedited by T. A. Roberts and F. A. Skinner.
264 3 1 _aNew York, NY. :
_bAcademic Press,
_c1983.
300 _axiv, 394 páginas :
_bilustraciones
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aThe Society for Applied Bacteriology symposium series, 0300-9610 ;
_v11.
504 _aIncluye bibliografía.
650 1 4 _954321
_aBacteriología de alimentos
_xCongresos, conferencias, etc.
700 1 _954322
_aRoberts, T. A.
_eautor
700 1 _954323
_aSkinner, Frederick Arthur,
_d1919- .
_eautor
942 _2ddc
_cGEN
997 _aHZ
_b00
_c20140722
_lUDM01
_h1010
998 _aBATCH-UPD
_b00
_c20150317
_lUDM01
_h2300
999 _c33170
_d33170
900 _aADM
900 _aECO
900 _aCC
900 _aCB
900 _aNUT