000 01611cam^a2200421ui^4500
001 UDM01000152945
003 UDM
005 20210529073150.0
008 170310s2016^^^^mdu^^^^^^^^^^^000^0^eng^d
020 _a1442266422
_q(cloth : alk. paper)
020 _a1442266430
_q(electronic)
020 _a9781442266421
_q(cloth : alk. paper)
020 _a9781442266438
_q(electronic)
040 _aDLC
_beng
_erda
_cDLC
_dYDX
_dYDXCP
_dOCLCF
_dSTF
_dPUL
_dCHVBK
_dBDX
_dBTCTA
_dUN@
082 0 4 _a394.12
_bU72 2016
245 1 0 _aUrban foodways and communication :
_bethnographic studies in intangible cultural food heritages around the world /
_ceditado por Casey Man Kong Lum y Marc de Ferrière le Vayer.
264 3 1 _aLanham :
_bRowman & Littlefield,
_c2016.
300 _ax, 238 páginas :
_bilustraciones ;
_c23 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aRowman & Littlefield studies in food and gastronomy
504 _aIncluye bibliografía e índice.
650 1 4 _970198
_aHabitos alimenticios
_xAspectos sociales.
650 1 4 _933586
_aHábitos alimenticios.
700 1 _9202910
_aFerrière Le Vayer, Marc de,
_eeditor.
700 1 _9238557
_aLum, Casey Man Kong,
_eeditor.
830 0 _9572990
_aStudies in food and gastronomy.
942 _2ddc
_cGEN
991 _aC0
_bUN@
991 _aNUT
_bAna Carla Cepeda López
_cOT16
997 _aMIRACHETA
_b00
_c20170310
_lUDM01
_h1650
998 _aMIRACHETA
_b00
_c20170418
_lUDM01
_h1022
999 _c140470
_d140470
900 _aCS
900 _aCS
900 _aECO