000 01263cam^a2200385ua^4500
001 UDM01000152441
003 UDM
005 20210601094857.0
008 161129s2013^^^^mou^^^^^^^^^^^000^0^eng^d
020 _a1437709591
020 _a9781437709599
040 _aZZAND
_bspa
_cZZAND
_dN9V
_dUN@
082 0 4 _a612.3
_bB615 2013
245 1 0 _aBiochemical, physiological, and molecular aspects of human nutrition /
_c[editado por] Martha H. Stipanuk y Marie A. Caudill.
250 _aThird edition.
264 3 1 _aSt. Louis, Mo. :
_bElsevier/Saunders,
_c2013.
300 _axix, 948 páginas :
_bilustraciones ;
_c29 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 1 4 _91760
_aBioquímica.
650 1 4 _923310
_aMetabolismo.
650 1 4 _95685
_aNutrición.
700 1 _9185895
_aCaudill, Marie A.
_eautor
700 1 _9283145
_aStipanuk, Martha H.
_eautor
942 _2ddc
_cGEN
991 _aC0
_bUN@
991 _aCB
_bRomán Vidal Tamayo Ramirez
_cOT16
997 _aMIRACHETA
_b00
_c20161129
_lUDM01
_h1154
998 _aMIRACHETA
_b00
_c20170109
_lUDM01
_h0951
999 _c139981
_d139981
900 _aCC
900 _aCB
900 _aNUT