The executive guide to understanding and implementing quality cost programs : reduce operating expenses and increase revenue / Douglas C. Wood.
Tipo de material: TextoSeries The ASQ Quality Management Division economics of quality book seriesEditor: Milwaukee, WI : ASQ Quality Press, 2007Descripción: xix, 107 páginas : ilustracionesTipo de contenido:- texto
- no mediado
- volumen
- 0873897161
- 9780873897167
- 658.1552 W874e 2007
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca Central | Colección General | 658.1552 W874e 2007 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | GEN | 33409002700031 |
Total de reservas: 0
Navegando Biblioteca Central estanterías, Colección: Colección General Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
658.1552 R585c 2000 Costo de alimentos y bebidas : contabilización y control / | 658.1552 S158i 1996 Integrated cost management : a companywide prescription for higher profits and lower costs / | 658.1552 S528c 2001 Cases in cost management : a strategic emphasis / | 658.1552 W874e 2007 The executive guide to understanding and implementing quality cost programs : reduce operating expenses and increase revenue / | 658.1553 C336c 1991 Costing human resources : the financial impact of behavior in organizations / | 658.1554 B631s 2014 Segmentation, revenue management and pricing analytics / | 658.1554 B631s 2014 Segmentation, revenue management and pricing analytics / |
Incluye bibliografía.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.