Interdisciplinary Nutritional Management and Care for Older Adults (Registro nro. 153042)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05410nam a22005415i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 978-3-030-63892-4 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | DE-He213 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20220530131620.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 210910s2021 sz | s |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9783030638924 |
-- | 978-3-030-63892-4 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/978-3-030-63892-4 |
Fuente del número o código | doi |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA | |
Código de categoría de materia | MQC |
Fuente | bicssc |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA | |
Código de categoría de materia | MED058000 |
Fuente | bisacsh |
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA | |
Código de categoría de materia | MQC |
Fuente | thema |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Número de clasificación | 610.73 |
Número de edición | 23 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Interdisciplinary Nutritional Management and Care for Older Adults |
Medio | [electronic resource] : |
Resto del título | An Evidence-Based Practical Guide for Nurses / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Ólöf G. Geirsdóttir, Jack J. Bell. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | 1st ed. 2021. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Cham : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer International Publishing : |
-- | Imprint: Springer, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2021. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | XII, 271 páginas22 ilustraciones, 16 ilustraciones in color. |
Otras características físicas | online resource. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | text file |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 1# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Perspectives in Nursing Management and Care for Older Adults, |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas | 2522-8846 |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Overview of nutrition care in geriatrics and orthogeriatrics -- Nutritional requirements in geriatrics -- Nutritional assessment, diagnosis and treatment in geriatrics -- Best practice in nursing care; role of nutrition -- Hydration in orthogeriatrics -- Untangling aging, malnutrition, frailty, sarcopenia and function decline -- Bone health, fragility and fractures -- How to increase patient motivation and adherence to nutritional care? Overcoming psychological barrier -- How to engage treating teams to spread and sustain nutritional care -- Interdisciplinary team and education of professionals -- Special topics in geriatric nutrition (1000 words) -- Specialist versus generalist nutritional care in aging -- Key opportunities for multidisciplinary nutritional care -- Physical activity, exercise and physical rehabilitation -- Pressure ulcer prevention and management -- Obesity, Body composition & BMI -- Fundamentals of nutritional physiology.-Nutrition in oropharyngeal dysphagia -- Delirium -- Drug-food & food-drug interaction - supplements -- Food services and systems -- End of life, food and water - ethical standards of care. |
506 0# - NOTA DE RESTRICCIONES AL ACCESO | |
Limitaciones de acceso | Open Access |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | This open access book aims to primarily support nurses as leaders and champions of multimodal, Interdisciplinary nutrition care for older adults. A structured approach to fundamentals of nutrition care across Interdisciplinary settings is combined with additional short chapters about special topics in geriatric nutrition. The book is designed to provide highly accessible information on evidence-based management and care for older adults, with a focus on practical guidance and advice across acute, rehabilitation, and primary and secondary malnutrition prevention settings.The cost of malnutrition in England alone has been estimated to be £19.6 billion per year, or more than 15% of the total public expenditure on health and social care. ^65 years). The importance and benefit of specialised nutrition care, delivered by experts in field, is well established for those with complex nutrition care needs. However, despite the substantial adverse impact of malnutrition on patient and healthcare outcomes, specialised management of this condition is often under-resourced, overlooked and under-prioritised by both older adults and their treating teams. As an alternative, timely, efficient, and effective supportive nutrition care opportunities may be appropriately implemented by nurses and non-specialist Interdisciplinary healthcare team members, working together with nutrition specialists and the older adults they care for. Practical, low-risk opportunities should be considered across nutrition screening, assessment, intervention, and monitoring domains for many patients with, or at risk of malnutrition. Whilst a variety of team members may contribute to supportive nutrition care, the nursing profession provide a clear focal point. Nurses across diverse settings provide the backbone for Interdisciplinary teamwork and essential patient care. The nursing profession should consequently be considered best placed to administer Interdisciplinary, multimodal nutrition care, wherever specialist nutrition care referrals are unlikely to add value or are simply not available. As such, the book is a valuable resource for all healthcare providers dedicated to working with older patients to improve nutrition care. . |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Nursing. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Nutrition . |
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Nursing. |
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Nutrition. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Geirsdóttir, Ólöf G. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
Código de función/relación | edt |
-- | http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Bell, Jack J. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
Código de función/relación | edt |
-- | http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Online service) |
773 0# - ENLACE AL DOCUMENTO FUENTE/ENTRADA DE REGISTRO ANFITRIÓN | |
Título | Springer Nature eBook |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Printed edition: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9783030638917 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Printed edition: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9783030638931 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Printed edition: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9783030638948 |
830 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE-TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme | Perspectives in Nursing Management and Care for Older Adults, |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas | 2522-8846 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="https://doi.org/10.1007/978-3-030-63892-4">https://doi.org/10.1007/978-3-030-63892-4</a> |
912 ## - | |
-- | ZDB-2-SME |
912 ## - | |
-- | ZDB-2-SXM |
912 ## - | |
-- | ZDB-2-SOB |
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