Interdisciplinary Nutritional Management and Care for Older Adults (Registro nro. 153042)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05410nam a22005415i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 978-3-030-63892-4
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control DE-He213
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20220530131620.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 210910s2021 sz | s |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9783030638924
-- 978-3-030-63892-4
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/978-3-030-63892-4
Fuente del número o código doi
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA
Código de categoría de materia MQC
Fuente bicssc
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA
Código de categoría de materia MED058000
Fuente bisacsh
072 #7 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA
Código de categoría de materia MQC
Fuente thema
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de clasificación 610.73
Número de edición 23
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Interdisciplinary Nutritional Management and Care for Older Adults
Medio [electronic resource] :
Resto del título An Evidence-Based Practical Guide for Nurses /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Ólöf G. Geirsdóttir, Jack J. Bell.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Mención de edición 1st ed. 2021.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Cham :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer International Publishing :
-- Imprint: Springer,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2021.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión XII, 271 páginas22 ilustraciones, 16 ilustraciones in color.
Otras características físicas online resource.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo text file
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Perspectives in Nursing Management and Care for Older Adults,
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas 2522-8846
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Overview of nutrition care in geriatrics and orthogeriatrics -- Nutritional requirements in geriatrics -- Nutritional assessment, diagnosis and treatment in geriatrics -- Best practice in nursing care; role of nutrition -- Hydration in orthogeriatrics -- Untangling aging, malnutrition, frailty, sarcopenia and function decline -- Bone health, fragility and fractures -- How to increase patient motivation and adherence to nutritional care? Overcoming psychological barrier -- How to engage treating teams to spread and sustain nutritional care -- Interdisciplinary team and education of professionals -- Special topics in geriatric nutrition (1000 words) -- Specialist versus generalist nutritional care in aging -- Key opportunities for multidisciplinary nutritional care -- Physical activity, exercise and physical rehabilitation -- Pressure ulcer prevention and management -- Obesity, Body composition & BMI -- Fundamentals of nutritional physiology.-Nutrition in oropharyngeal dysphagia -- Delirium -- Drug-food & food-drug interaction - supplements -- Food services and systems -- End of life, food and water - ethical standards of care.
506 0# - NOTA DE RESTRICCIONES AL ACCESO
Limitaciones de acceso Open Access
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. This open access book aims to primarily support nurses as leaders and champions of multimodal, Interdisciplinary nutrition care for older adults. A structured approach to fundamentals of nutrition care across Interdisciplinary settings is combined with additional short chapters about special topics in geriatric nutrition. The book is designed to provide highly accessible information on evidence-based management and care for older adults, with a focus on practical guidance and advice across acute, rehabilitation, and primary and secondary malnutrition prevention settings.The cost of malnutrition in England alone has been estimated to be £19.6 billion per year, or more than 15% of the total public expenditure on health and social care. ^65 years). The importance and benefit of specialised nutrition care, delivered by experts in field, is well established for those with complex nutrition care needs. However, despite the substantial adverse impact of malnutrition on patient and healthcare outcomes, specialised management of this condition is often under-resourced, overlooked and under-prioritised by both older adults and their treating teams. As an alternative, timely, efficient, and effective supportive nutrition care opportunities may be appropriately implemented by nurses and non-specialist Interdisciplinary healthcare team members, working together with nutrition specialists and the older adults they care for. Practical, low-risk opportunities should be considered across nutrition screening, assessment, intervention, and monitoring domains for many patients with, or at risk of malnutrition. Whilst a variety of team members may contribute to supportive nutrition care, the nursing profession provide a clear focal point. Nurses across diverse settings provide the backbone for Interdisciplinary teamwork and essential patient care. The nursing profession should consequently be considered best placed to administer Interdisciplinary, multimodal nutrition care, wherever specialist nutrition care referrals are unlikely to add value or are simply not available. As such, the book is a valuable resource for all healthcare providers dedicated to working with older patients to improve nutrition care. .
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Nursing.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Nutrition   .
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Nursing.
650 24 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Nutrition.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Geirsdóttir, Ólöf G.
Término indicativo de función/relación editor.
Código de función/relación edt
-- http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bell, Jack J.
Término indicativo de función/relación editor.
Código de función/relación edt
-- http://id.loc.gov/vocabulary/relators/edt
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Online service)
773 0# - ENLACE AL DOCUMENTO FUENTE/ENTRADA DE REGISTRO ANFITRIÓN
Título Springer Nature eBook
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Printed edition:
Número Internacional Estándar del Libro 9783030638917
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Printed edition:
Número Internacional Estándar del Libro 9783030638931
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Printed edition:
Número Internacional Estándar del Libro 9783030638948
830 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE-TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Perspectives in Nursing Management and Care for Older Adults,
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas 2522-8846
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="https://doi.org/10.1007/978-3-030-63892-4">https://doi.org/10.1007/978-3-030-63892-4</a>
912 ## -
-- ZDB-2-SME
912 ## -
-- ZDB-2-SXM
912 ## -
-- ZDB-2-SOB

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