Detalles MARC
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03931cam^a2200397Ia^4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
UDM01000147887 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
UDM |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20210601015825.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
140603s2012^^^^mdua^^^^^^^^^^001^0^eng^d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
Número Internacional Estándar del Libro |
0935584838 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
Número Internacional Estándar del Libro |
9780935584837 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro catalogador/agencia de origen |
Z@L |
Lengua de catalogación |
eng |
Centro/agencia transcriptor |
Z@L |
Centro/agencia modificador |
YDXCP |
-- |
BTCTA |
-- |
SNK |
-- |
MEAUC |
-- |
OCLCF |
-- |
UN@ |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de clasificación |
543 |
Número de documento/Ítem |
A638o 2012 |
110 2# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA |
9 (RLIN) |
144978 |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada |
AOAC International. |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Official methods of analysis of AOAC International / |
Mención de responsabilidad, etc. |
editor: George W. Latimer. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Mención de edición |
19th ed. |
264 31 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright |
Gaithersburg, MD : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante |
AOAC International, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright |
2012. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
2 volúmenes : |
Otras características físicas |
ilustraciones |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO |
Término de tipo de contenido |
texto |
Código de tipo de contenido |
txt |
Fuente |
rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO |
Nombre/término del tipo de medio |
no mediado |
Código del tipo de medio |
n |
Fuente |
rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE |
Nombre/término del tipo de soporte |
volumen |
Código del tipo de soporte |
nc |
Fuente |
rdacarrier |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Nota de bibliografía, etc. |
Incluye bibliografía. |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
1. Agricultural liming materials -- 2. Fertilizers -- 3. Plants -- 4. Animal feed -- 5. Drugs in feeds -- 6. Disinfectants -- 7. Pesticide formulations -- 8. Hazardous substances -- 9. Metals and other elements at trace levels in foods -- 10. Pesticides and industrial chemical residues -- 11. Waters; and salt -- 12. Microchemical methods -- 13. Radioactivity -- 14. Veterinary analytical toxicology -- 15. Cosmetics -- 16. Extraneous materials: isolation -- 17. Microbiological methods -- 18. Drugs: Part I -- 19. Drugs: Part II -- 20. Drugs: Part III -- 21. Drugs: Part IV -- 22. Drugs: Part V -- 23. Drugs and feed additives in animal tissues -- 24. Forensic sciences -- 25. Baking powders and baking chemicals -- 26. Distilled liquors -- 27. Malt beverages and brewing materials -- 28. Wines -- 29. Nonalcoholic beverages and concentrates -- 30. Coffee and tea -- 31. Cacao bean and its products -- 32. Cereal foods -- 33. Dairy products -- 34. Eggs and egg products -- 35. Fish and other marine products -- 36. Flavors -- 37. Fruits and fruit products -- 38. Gelatin, dessert preparations, and mixes -- 39. Meat and meat products -- 40. Nuts and nut products -- 41. Oils and fats -- 42. Vegetable products, processed -- 43. Spices and other condiments -- 44. Sugars and sugar products -- 45. Vitamins and other nutrients -- 46. Color additives -- 47. Food additives: direct -- 48. Food additives: indirect -- 49. Natural toxins -- 50. Infant formulas, baby foods, and enteral products -- 51. Dietary supplements -- |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
App. A: Standard solutions and reference materials -- App. B: Laboratory safety -- App. C: Reference tables -- App. D: Guidelines for collaborative study procedures to validate characteristics of a method of analysis -- App. E: Laboratory quality assurance -- App. F: Guidelines for standard method performance requirements -- App. G: Procedures and guidelines for the use of AOAC voluntary consensus standards to evaluate characteristics of a method of analysis -- App. H: Probability of detection (POD) as a statistical model for the validation of qualitative methods -- App. I: AOAC International Methods Committee guidelines for validation of biological threat agent method and/or procedures -- App. J: AOAC International Methods Committee guidelines for validation of microbiological methods for food and environmental surfaces -- App. K: Guidelines for dietary supplements and botanicals -- App. L: AOAC recommended guidelines for stakeholder panel on infant formula and adult nutritionals (SPIFAN) single-laboratory validation -- App. M: Validation procedures for quantitative food allergen ELISA methods: community guidance and best practices. |
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
9415 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Alimentos |
Subdivisión general |
Análisis. |
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
347676 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Química agrícola. |
650 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
16149 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Química analítica |
Subdivisión general |
Manuales de laboratorio. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA |
9 (RLIN) |
233120 |
Nombre de persona |
Latimer, George W. |
Término indicativo de función/relación |
autor |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Dewey Decimal Classification |
Tipo de ítem Koha |
Libro |
991 ## - Datos 991 |
Comité Biblio |
C0 |
Solicitante |
UN@ |
991 ## - Datos 991 |
Comité Biblio |
CB |
-- |
PR14 |
-- |
Torres Alanís, Josefina. |
997 ## - Datos de creación Aleph |
Clave catalogador |
HZ |
Año |
00 |
Fecha |
20140722 |
Base Aleph |
UDM01 |
Hora |
1029 |
998 ## - Fecha de modificacion Aleph |
Catalogador |
BATCH |
Año |
00 |
Fecha |
20140911 |
Base de datos Aleph |
UDM01 |
Hora |
0537 |
900 ## - COMITE BIBLOS |
Comité |
Ciencias Básicas |